ASUMINEN

Turvallista, tasa-arvoista ja yksilön tarpeet
huomioivaa kodikasta asumista.


Toimintamuodot

Ukonhattu tarjoaa palveluasumista kahdessa kodinomaisessa palvelukodissa (Kimppatalo ja Karpalokoti) kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Asiakkaalla on käytössään viihtyisä, tilava asunto tai oma huone sekä mahdollisuus viettää aikaa kodikkaissa ja valoisissa yhteisissä tiloissamme. Palvelukotimme sijaitsevat palveluiden lähellä, silti saamme nauttia ainutlaatuisesta luonnon rauhasta. Tärkeänä osana toimintaamme on myös asiakasryhmille suunnatut päivätoiminnat.

Asiakkaan näkökulma ja tarpeet ovat keskeisellä sijalla toiminnassamme. Yhteistyössä asiakkaan, häntä hoitavan tahon sekä hänen sosiaalisen verkostonsa kanssa räätälöimme asiakkaalle yksilöllisen palvelukokonaisuuden. Hoito ja kuntoutus porrastuvat asiakkaan omien voimavarojen mukaan.

Miten asiakkaaksi palvelukoteihimme?

Polku palvelukoteihimme alkaa yhteydenotosta palvelukotien johtajaan, jonka jälkeen olette tervetulleita tutustumiskäynnille. Muuttopäätöksen jälkeen ovat vuorossa asuntohakemuksen täyttäminen ja maksusitoumuksen hakeminen kotikunnalta.

Annamme mielellämme lisätietoja palvelukodeistamme ja neuvomme tarvittaessa muuttoon liittyvissä kysymyksissä.

Yhteystietoja

Toiminnanjohtaja 044 524 2000
Palvelukotien johtaja 044 389 8202
Toimisto 044 389 8200

Setlementti Ukonhattu ry
Itäkalliontie 5
79100 Leppävirta

T e r v e t u l o a   t u t u s t u m a a n!
Kirjaudu sisään | Sivukartta | Yhteydenottolomake